начало за компанията сгради галерии контакти EN към сградата
общ преглед архитектура местоположение етапи галерия EN
02/ 971 0000 | 02/ 971 1425
изпратете запитване
88 Residence

Луксозната жилищна сграда 88 Residence е разположена в престижния квартал Оборище на ул. „Стара планина“ №88. Районът е характерен с аристократични сгради, едни от най-престижните учебни заведения, театри, галерии, посолства, магазини, аптеки, медицински заведения и поддържани зелени площи.

За квартал Оборище

Бъдещите обитатели на сграда 88 Residence ще имат бърз достъп до централните части на града и на пешеходно разстояние до елитните Софийска математическа гимназия (СМГ) и Първа английска езикова гимназия (ПАЕГ). Придвижването с автомобил е удобно, поради комуникативното местоположение до основните пътни артерии: бул. „Ген. Данаил Николаев“, бул. „Княз Александър Дондуков“.

Комуникативност

Градският транспорт е добре уреден, посредством автобуси, трамваи, тролеи и предстоящи велоалеи и спирка на метрото. Сградата се намира на 500 метра от парк „Заимов“ и на 550 метра от новата спирка на трети метро диаметър „Театър София“.

За 88 Residence

Сградата е с уникална архитектурна визия, съчетаваща окачена фасада, структурна мазилка, френски прозорци и парапети по архитектурен детайл. Издига се на 8 етажа над земята и разполага само с 11 апартамента. 88 Residence се откроява с елегантни пространствени форми и неповторим външен вид. Входното фоайе и общите части са с луксозна дизайнерска визия с подчертано индивидуален облик.

Сградата материализира визията за модерно градско жилище: луксозно изпълнение, функционалност и удобство, спокойствие и сигурност, зелена околна среда и комуникативно местоположение. Функционални разпределения на апартаментите с по един и два апартамента на етаж.

Архитектура
Апартаменти

В сградата са разположени осем етажа с различни видове апартаменти, партер с гаражи и паркоместа и подземен етаж с мазета.

Вярваме, че всеки един от нас влага много емоции в избора на нов собствен дом, който да отговаря на индивидуалните му изисквания и да осигурява уют и спокойствие. Полагайки максимални усилия при проектирането и изпълнението на сградите ни, ние предлагаме функционални апартаменти с разнообразни квадратури, които да отговарят на изискванията и на най-взискателните клиенти. Като професионалисти в работата си, ние се фокусираме върху изграждането и на най-малкия детайл с висока прецизност.

Инфинити Пропърти предлага на своите клиенти, при тяхно желание и цялостно завършване “до ключ” на апартаментите, според индивидуалните изисквания на клиента.

Гаражи, паркоместа и мазета

Към всеки апартамент има прилежащо мазе в подземния етаж. Мазетата се завършват с настилка от гранитогрес, измазани стени с фина шпакловка. Има изведени вода и канал, с възможност за включване на пералня машина и сушилня.

На партера са разположени паркоместата и гаражите.

Входно фоайе, коридори и стълбища

Входно преддверие с луксозен интериорен дизайн по архитектурен проект. Настилките в коридорите и стълбището са от дизайнерски естествен камък. Парапетите са по архитектурен детайл. Стените и таваните са изпълнени с гипсова мазилка и латекс. Осветлението е с датчик за автоматично включване и изключване. Индивидуални пощенски кутии за всеки апартамент.

Удобства, качество и сигурност
Външна среда и поддръжка

Сградата разполага с вътрешен озеленен двор, със свежа дървесна растителност, ограден с зелена ограда по парцелни граници.

За да се гарантира спокойствието и удобството на всички живеещи в сградата, специализирана фирма ще се грижи за чистотата на общите части и на подземния етаж, за поддръжка на зелените площи и за почистване на снега през зимните месеци.

Видеонаблюдение

За гарантиране на сигурността на всички обитатели в сградата ще бъдат инсталирани камери за 24-часово видеонаблюдение на външните площи и входа на сградата.

Качество на изпълнение

Качественото изпълнение на сградата е гарантирано от дългогодишния опит в строителството на нашия екип, изградената система за контрол на качеството и използването на съвременни технологии и материали от световно известни производители.

Опазването на околната среда при изпълнение на нашите обекти е главен приоритет на Инфинити Пропърти ООД и в компанията е въведена Система за управление и опазване на околната среда.

Осигуряването на безопасността и здравето на всеки участващ в нашите проекти е основна отговорност на компанията. Ние имаме програми за инструктаж по безопасност и спазваме всички необходими предпазни марки за всеки един етап от строителството на нашите обекти и сме въвели система за управление на здравословните и безопастни условия на труд.

Сигнално-охранителна дейност (СОД)

Вътрешно окабеляване до дневни, кабинети, спални и детски стаи с предвидени изводи за датчици, предавател и клавиатура, както и окабеляване за СОД до всички мазета на подземния етаж свързано с апартамента.

Гаранционни срокове

Инфинити Пропърти ООД поема гаранцията на всички изпълнени строителни и монтажни работи на сградата, включително покривна хидроизолация, топлоизолационна система BAUMIT и дограмата, съгласно условията и сроковете определени с Наредба №2 за въвеждане в експлоатация на строежите в РБ и гаранционни срокове за изпълнени строителни обекти.

Асансьор

Високотехнологичен eлектрически асансьор ОRONA или подобен с автоматични иноксови врати за 8 лица, отговарящи на всички европейски стандарти. Най-новите иновации осигуряват по-меко возене на асансьора, по-малко вибрации и шум. Интериорът на кабината е с луксозна дизайнерска визия.

Блиндирани входни врати

Метална каса с усилена конструкция, декорирана с интериорна каса с гумено уплътнение. Метално крило с рамка и усилени панти, със специален пълнеж. Покритието на вратите се изпълнява с двукомпонентен лак или дървесен фладер. Касова брава с три оригинални ключа, девиатор с три шипа и шпионка. Всяка врата е с цялостна система за сигурност, която се състои от три основни елемента: патентована конструкция, заключване с висока степен на сигурност и оригинално декоративното оформление.

Начин на изпълнение
Конструкция

Монолитна скелетно-безгредова конструкция съставена само от плочи и носещи стоманобетонни шайби и колони, което осигурява на клиентите максимални възможности за индивидуално разпределение на помещенията в апартаментите.

Стени

Стените са изпълнени с висококачествени керамични блокове Porotherm на австрийския концерн WIЕNERBERGER. Вътрешните са с размер 12cm., а  външните  25 cm. Използва се зидарски разтвор на Baumit или подобен. Вътрешните стени и таваните се завършват с машинна гипсова или варова мазилка. Всички външни ръбове от стенната зидария са защитени с вградени лайсни.

Стени и тавани на баните с варово-циментова мазилка, изграден водопровод и канализация по проект. Под на бетонна плоча с отклонение за канал.

Покрив

Скатен покрив по архитектурен детайл, включващ пароизолация, топлоизолационна вата, двупластова немска или италианска хидроизолационна система със защитена минерална посипка на горния слой.

Прозорци и балконски врати

Висококачествена шесткамерна PVC дограма с троен стъклопакет SYNEGO на REHAU, тип „френски прозорци“, за оптимално осветяване на помещенията. Със своята 80мм строителна ширина на профила и стъклопакет с дебелина до 51мм предоставя 50% по-добра топлоизолация, в сравнение със стандартен стъклопакет.

Прозорците SYNEGO гарантират по-малко шум в помещенията, предоставящи уединение и спокойствие. Новата профилна система е изключително лесна за почистване, благодарение на висококачествения HDF финиш, за улеснение и удобство на нашите клиенти. Системата за уплътняване предпазва от течение и влага. Монтира се външен подпрозоречен перваз по архитектурен детайл. Всички отваряеми прозорци и врати са с двуплоскостно отваряне с метален регулируем обков, предоставящи по-добра издръжливост и функционалност.

Фасади и топлоизолации

Част от фасадата на сградата ще бъдe изпълненa с цялостна „интегрирана топлоизолационна система” на фирма BAUMIT – Австрия, включваща 10 см топлоизолационни плочи EPS, армираща стъкло-текстилна мрежа, шпакловъчна маса Klebespachtel, грунд и завършваща структурна мазилка. Обръщането към дограмата е с 5 см екструдиран полистирол XPS.

Калканните стени се изпълняват с 10 см топлоизолационни плочи EPS. Всички ъгли по фасадата са защитени с ръбоохранители, като над отворите за дограмата и при еркерите, защитния профил е с водооткап.

Отделни части от фасадата ще бъдат изпълнени с окачена фасада, от HPL панели, фиброциментови панели или етернитови плоскости.

Тераси

Терасите се изпълняват от горната страна с топлоизолация XPS 10 см, армирана циментова замазка с наклон, италиански или немски хидроизолационен слой с посипка и крайно покритие от гранитогрес и сифони VIEGA, a от долната страна с „интегрирана топлоизолационна система” на фирма BAUMIT.

Върху откритите тераси се поставя топлоизолация XPS с дебелина 10 см, водоплътен бетон с наклони и двупластова хидроизолационна система с защитена минерална посипка на горния слой, гранитогрес и сифони VIEGA.

Допълнително между дограмата и хидроизолацията се полага битумна самозалепваща лента с ширина 10 см.

Парапети

Външните парапети са по архитектурен детайл с триплексово стъкло.

Настилки

В подовата замазка са поставени кабели за слабоотокова инсталация в защитни гофрирани тръби, както и тръби за отоплителни тела.

инсталации
Отопление и вентилация

Монтирани алуминиеви радиатори на самостоятелни отоплителни кръгове, свързани към обща колекторна кутия пред апартаментите, като температурата се регулира индивидуално за всички помещения. Отоплителната инсталация е с петслойни полиетиленови тръби с алуминиева вложка, изтеглени в гофрирани тръби в подовата замазката.

Монтирана абонатна станция в специално помещение в подземния етаж, свързана към топлопреносната мрежа на Топлофикация София АД.

Изградени вертикални щрангове за отопление и монтирани индивидуални топломери в общите коридори като за всеки апартамент централното топлоподаване ще може да се спира и пуска индивидуално със спирателни кранове.

За всички бани и тоалетни е предвидена смукателна вентилация, изпълнена от метални тръби, с изводи за  индивидуални вентилатори. Останалата част от вентилацията се изпълнява от готови коминни тела. За подземния паркинг е предвидена общообменна принудителна и естествена вентилация.

Водопровод и канализация

Водопроводна система с вертикални щрангове и хоризонтални разводки от полипропиленови тръби с топлоизолация.

Канализацията е с дебелостенни PVC тръби и е свързана към канализацията.

Електроинсталации

Силнотокова инсталация по проект с апартаментни табла, предпазители и дефектнотокови защити на LEGRAND и SCHNEIDER ELECTRIC.

Гръмоотводна инсталация на немската фирма PRÖPSTER.

Кабелна телевизия

Вътрешно окабеляване до дневни, кабинети, спални и детски стаи с възможност за избор на доставчик.

Измерване

За всеки един от апартаментите са осигурени индивидуални измервателни уреди за електроенергия, монтирани извън сградата, водомери за студена и топла вода и топломери в общите коридори. Инфинити Пропърти открива индивидуални партиди за ток, топлинна енергия, топла и студена вода на името на всеки собственик.

Телекомуникации и домофонна система

Телефонни и интернет изходи до всеки апартамент.

За всички апартаменти с монтирани домофони на испанската фирма GOLMAR, с магнитни чипове за контрол на достъпа, за по-висока сигурност на живущите.